let_lt_s_1404734095.jpg_421x120

Olyan boldog vagyok, hogy gyorsan meg is írom!

2014. április 30-án beadtunk egy Erasmus+ pályázatot EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) projektre, mert szeretnénk, hogy egy szlovák lány az AFS Magyarországnál töltsön egy évet és interkulturális tanulás és bevonás, megértést, integráció témakörökben előadásokat és foglalkozásokat tartson iskolákban. Köztük olyan iskolákban is, ahol a diákoknak kevesebb lehetőségük van külföldiekkel megismerkedni és a sztereotípiáikat és félelmeiket leküzdeni.
Ma pedig kiderült, hogy nyertünk!!!!
Köszönöm a kollégáimnak a támogatást, segítséget és a türelmet, amit a pályázat írásához biztosítottak Nekem!


Ezzel párhuzamosan a Gábor barátom által írt tréningpályázat is nyert, így az AFS Magyarország két Erasmus+ programot is futtat majd 2014/2015-ben.

Ezeknek a sikereknek hála kettős erővel vetem bele magam az új projektötleteimbe és a rám váró hivatalos és magánügyes papírmunkába, mert megéri!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://aroundeurope.blog.hu/api/trackback/id/tr986481979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása